• Svetosavska 68, 23300 Kikinda
  • 0230/425-766

Poslovni softver

Firma Xeon DOO je ovlašćeni distributer programskog paketa BIZNISOFT.

BizniSoft je poslovni program koji pokriva kompletno poslovanje preduzeća i drugih pravnih subjekata svih oblasti. Namenjen je svim tipovima preduzeća i preduzetnika, kao i knjigovodstvenim agencijama i preduzećima za vođenje poslovnih knjiga! Pored računovodstvenog aspekta koji je u BizniSoft-u doveden na sasvim novi nivo, BizniSoft pokriva sve poslovne odnose uključujući komercijalni segment poslovanja, odnose sa klijentima, upravljanje internom i eksternom dokumentacijom, izveštavanje menadžmenta i slično. Osnovu računovodstvenog programskog proizvoda BizniSoft čine standardi. Knjigovodstveni program BizniSoft je usaglašen sa zahtevima računovodstvenog standarda RSS 33.

Biznisoft sistem se sastoji od:

BIZNISOFT
Poslovno-računovodstveni program koji pokriva kompletno poslovanje preduzeća i drugih pravnih subjekata svih oblasti.

BIZNISOFT POS
Posebno izdvojena aplikacija za rad u maloprodaji - kasa. Podržani su praktično svi fiskalni uređaji koji mogu da rade u režimu fiskalnog štampača kao i veliki broj mernih vaga, data kolektora i sl.(više u opciji "Podržani uređaji").

BSREPLICATION
Program za online/offline replikaciju podataka dislociranih poslovnih objekata. Ovo je program koji sve "zabeležene" izmene na lokalnoj bazi replicira u ostalim dislociranim objektima i obrađuje izmene koje su nastale u drugim objektima.

BIZNISOFT LIVE
Svim vašim kompanijskim podacima možete pristupiti preko interneta bez potrebe da imate instaliran BizniSoft. Podržani su svi noviji uređaji i operativni sistemi (desktop/laptop računari (Windows, Linux, MacOS), Tablet računari (Android, IOS).

Prednosti Biznisoft sistema u odnosu na druge Poslovno-računovodstvene programe su:

  • Veliki broj modula i funkcija koje pokrivaju najrazličitije poslovne aktivnosti
  • Kompleksan ali i jednostavan i lak za upotrebu
  • Minimalni troškovi instalacije i implementacije
  • Razvijen sistem tehničke podške klijentima
  • Redovno održavanje i usaglašavanje sa zakonskim propisima
  • Podrška Saveza Računovođa i Revizora Srbije u razvoju

BIZNISOFT možete preuzeti besplatno i kontaktirati nas kada vam budu zatrebali licencni ključevi.